Drs. Daco Woudenberg MBA

Academic Advisor

Daco Woudenberg is academic advisor bij Wagner. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector. Hij is specialist op het gebied van financiële markten, vermogensbeheer, portfolio management, beleggingen, private banking en business analysis.

De dienstverlening van Daco ligt op het terrein van economie en governance. Voorbeeld daarvan zijn ondersteuning bij bedrijfsoverdracht, strategie en business planning en doorlichting van besturen en raden van commissarissen. Daarnaast geeft hij een bijdrage aan de economische vakken binnen de Executive MBA Sport Management.

Daco Woudenberg studeerde Algemene Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Gedurende zijn loopbaan volgde hij zijn passie en volgde hij de Executive MBA Sport Management van Wagner.

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Kalender

Masterclass Missie Visie
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Coach Oefendagen
Berghotel, Amersfoort
Training Teamcoaching
Berghotel, Amersfoort
Coachopleiding Post-HBO
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport
KNVB Campus, Papendal, SX, IGC

Volledige kalender

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen