Dr. Sandra Meeuwsen

Probeert het wezen van sport te doorgronden

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Sandra Meeuwsen is een academisch gevormd filosoof met veel ervaring in het managen van veranderingen in de sport. Op 24 september 2020 promoveerde ze aan de Faculteit Wijsbegeerte en Moraalwetenschappen van de Vrije Universiteit Brussel op het proefschrift: ‘Kritiek van de Sportieve Rede; een filosofische archeologie van de moderne sport. Ze kiest allerhande innovatieve perspectieven om de moderne sport te benaderen en de soms tegenstrijdige gezichten van sport te doorgronden. Ze schuwt radicale omkeringen van het weten en sociale conventies niet. Sandra is een gedreven onderzoeker en heeft een groot retorisch talent. Ze is naast haar werk als docent en academic advisor ook actief als interim manager en gecertificeerd begeleider van organisatieopstellingen en systeemconstellaties.

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen