Drs. Sandra Meeuwsen

Academic Advisor

Sandra Meeuwsen is academic advisor binnen Wagner. Zij heeft ruime ervaring in (beleidsrelevant en toepassingsgericht) wetenschappelijk onderzoek. Haar fascinatie voor bestuurlijke vraagstukken in de sport ontwikkelde zij tijdens haar werk bij NOC*NSF, van 1994 tot 2007. Daar stond zij aan de wieg van diverse innovatieve programma’s, was de motor achter vernieuwing en verdieping van complexe beleidsthema’s en sparringpartner voor directie en bestuur.

In deze periode verlegde Sandra haar aandacht vanuit de beleidsinhoud naar organisatieontwikkeling en persoonlijke groei. Begin 2008 heeft zij Soulconsult bv opgericht, waar zij ervaring op het gebied van sportmanagement, organisatieontwikkeling en mental coaching samenbrengt.

Sandra Meeuwsen studeerde Wijsbegeerte aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij werkt aan haar PhD ‘Naar een nieuwe ontologie van de sport’, een (sport-)filosofische studie onder supervisie van Prof. dr. René ten Bos, Radboud Universiteit.
Gedurende haar loopbaan volgde Sandra aanvullende opleidingen op het vlak van marketing en communicatie (NIMA A en B), coaching, verander- en organisatiekunde. Zij is gecertificeerd begeleider van organisatieopstellingen / systeemconstellaties, op basis van diverse opleidingen bij het Bert Hellinger Instituut te Groningen en Phoenix Opleidingen te Utrecht.

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Kalender

Masterclass Missie Visie
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Coach Oefendagen
Berghotel, Amersfoort
Training Teamcoaching
Berghotel, Amersfoort
Coachopleiding Post-HBO
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport
KNVB Campus, Papendal, SX, IGC

Volledige kalender

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen