Advisory & Development

Als eerste in de toekomst aankomen

Bestuurlijke en strategische advisering

Wij adviseren vanuit kennis en ervaring op de gebieden ondernemerschap, governance, strategie en innovatie. Bij ons staat adviseren niet op zichzelf maar combineren wij deze rol desgewenst met ontwikkelprogramma’s.

Lees verder

Zelfevaluatie voor Raad van Commissarissen en Raad van Toezicht

Je kijkt niet alleen terug, maar vooral vooruit. Werkt aan een toekomstbestendige governance voor jouw organisatie. Zodat de governance compliant is, met de eisen die extern en intern gesteld worden.

Lees verder

Governance Matching

RvC’s en RvT’s kunnen gebruik maken van onze expertise ter ondersteuning van de samenstelling van een Raad door selectie van nieuwe leden, of het samenstellen van een volledig nieuwe Raad.

Lees verder

Coaching voor executives

Vergroot je impact als leider door je zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling ter hand te nemen.

Lees verder

Coaching voor non-executives

Wij verzorgen loopbaancoaching voor mensen die een rol als commissaris of toezichthouder ambiëren of verder willen professionaliseren.

Lees verder

Advisory & Development

Wij zijn de ‘trusted advisor’ van ondernemers, bestuurders en toezichthouders. Wij ondersteunen mensen en organisaties in de versterking van hun visie, ondernemerschap en innovatief vermogen. Wij hebben een scherp oog voor de ontwikkeling van leiderschap. Want ‘good governance’ komt van binnenuit. Wij bieden bestuurlijke en strategische advisering en combineren dat desgewenst met ontwikkelprogramma’s. Wij begeleiden zelfevaluaties voor raden en zijn actief op het gebied van matching en (non) executive coaching.

Kalender

Postgraduate Governance Opleiding voor Commissarissen & Bestuurders
Ruwenberg, St. Michielsgestel
The Next Step in Governance & Leadership
Avila Beach Hotel, Curaçao
Masterclass Zingeving & Conflicthantering
Berghotel, Amersfoort
Coachopleiding Post-HBO
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen

Volledige kalender

Aanmelden nieuwsbrief

Help jij mee het klimaat een boost te geven? Wagner zamelt geld in voor bomen in Zuid-Amerika. We laten samen een bos groeien!

Doneer en plant

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen