Advisory & Development

Als eerste in de toekomst aankomen

Bestuurlijke en strategische advisering

Wij adviseren vanuit kennis en ervaring op de gebieden ondernemerschap, governance, strategie en innovatie. Bij ons staat adviseren niet op zichzelf maar combineren wij deze rol desgewenst met ontwikkelprogramma’s.

Lees verder

Zelfevaluatie voor Raad van Commissarissen en Raad van Toezicht

Je kijkt niet alleen terug, maar vooral vooruit. Werkt aan een toekomstbestendige governance voor jouw organisatie. Zodat de governance compliant is, met de eisen die extern en intern gesteld worden.

Lees verder

Governance Matching

RvC’s en RvT’s kunnen gebruik maken van onze expertise ter ondersteuning van de samenstelling van een Raad door selectie van nieuwe leden, of het samenstellen van een volledig nieuwe Raad.

Lees verder

Coaching voor executives

Vergroot je impact als leider door je zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling ter hand te nemen.

Lees verder

Coaching voor non-executives

Wij verzorgen loopbaancoaching voor mensen die een rol als commissaris of toezichthouder ambiëren of verder willen professionaliseren.

Lees verder

Advisory & Development

Wij zijn de ‘trusted advisor’ van ondernemers, bestuurders en toezichthouders. Wij ondersteunen mensen en organisaties in de versterking van hun visie, ondernemerschap en innovatief vermogen. Wij hebben een scherp oog voor de ontwikkeling van leiderschap. Want ‘good governance’ komt van binnenuit. Wij bieden bestuurlijke en strategische advisering en combineren dat desgewenst met ontwikkelprogramma’s. Wij begeleiden zelfevaluaties voor raden en zijn actief op het gebied van matching en (non) executive coaching.

Kalender

Coach Oefendagen
Berghotel, Amersfoort
Masterclasses Toekomstig Leiderschap
Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam
Coachopleiding Post-HBO
Lloyds Hotel, Amsterdam
Mediation Opleiding MfN
Koninklijke Industrieele Groote Club, Amsterdam
Kennisbijeenkomsten
Nader te bepalen

Volledige kalender

Aanmelden nieuwsbrief

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen