Lysanne Eggens

Brecht van der Ende

Energieke manager van dynamische klantervaringen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Brecht van der Ende is Manager Operations. Vanuit die functie ondersteunt ze de reis die alle deelnemers maken tijdens hun opleidingstrajecten. Dat beperkt zich niet tot het soepel laten verlopen van alle werkprocessen: Brecht registreert graag de volledige klantervaring en is gericht op het verzorgen van een beleving. Brecht is energiek, creatief en houdt van innoveren. Ze functioneert, zoals ze zelf zegt, goed onder druk. Ze heeft een achtergrond in Facility Management, catering, volgt een master in Hospitality Management, runt in haar vrije tijd met een vriendin een online webshop in duurzame kleding en sieraden, sport graag en is ook nog eens regelmatig in de horeca te vinden. Verwacht Brecht aan de telefoon, via video en vooral ook op alle ontmoetingsplekken van Wagner. Wie weet neemt ze haar Rhodesian Ridgeback een keer mee. Brecht is, kortom, een en al dynamiek. 

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen