Charlotte de Jong

Sportieve stagiaire

Charlotte de Jong heeft al snel in haar stage door dat bij marketing en communicatie altijd heel veel anderen nodig zijn om iets te bereiken. Om naar de buitenwereld een goed en kloppend verhaal te brengen is intern in de voorbereiding goed gesprek, afstemming en planning nodig. Gelukkig sluit die constatering naadloos aan bij wat haar drijft: samenwerken in teamverband is wat ze het liefste doet. Charlotte studeert aan het Johan Cruyff College in Groningen en combineert daar haar opleiding Marketing en Communicatie met topsport. De sport die ze op hoog niveau bedrijft is korfbal. Ze speelt bij LDODK in Gorredijk en in het Nederlandse team onder de 19 jaar, waarmee ze onlangs wereldkampioen werd. Waarom korfbal? Omdat dat de enige sport is waarin mannen en vrouwen samen een team vormen. Dat bevalt Charlotte: diversiteit en de noodzaak om samen te spelen om de top te bereiken.

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen