Lonneke

Lonneke van den Beucken

Nieuwsgierige verbinder van mensen en uitdagingen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Lonneke is Strategisch Adviseur Relaties bij Wagner. Ze is een ervaren jurist, gespecialiseerd in governance en financiën. Brede expertise ontwikkelde ze bij een internationaal recruitmentbureau, een advocatenkantoor en een zakelijke bank, waar ze onder meer partners van grote accountantskantoren of executives van beursgenoteerde ondernemingen begeleidde. Haar wieg stond in Limburg. Daar is ze, na perioden in Utrecht, Londen en Bonaire, inmiddels weer terug. Lonneke is breed geïnformeerd en bekwaam in het vinden van onverwachte invalshoeken. Ze fungeert als sparringpartner bij strategische vraagstukken en koppelt uitdagingen aan een advies, een programma of een slimme doorverwijzing. Lonneke is zowel flexibel als zeer gestructureerd. Ze verslindt biografieën, liefst van politici. Ben je benieuwd welke kansen en mogelijkheden Lonneke ziet? Ze staat voor je klaar. 

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen