Jorinde Kelder

Board Consultant

Jorinde Kelder is board consultant binnen Wagner. Zij is verantwoordelijk voor de adviespraktijk op het gebied van Talent & Change. Jorinde heeft een passie voor het adviseren en begeleiden van strategie- en veranderprocessen op het snijvlak van organisatie en individu.

Jorinde ondersteunt organisaties in het strategisch verkennen van het speelveld rondom arbeid en de wisselwerking tussen ondernemerschap en aanbod en vraag naar arbeid. Zij is gesprekspartner voor het optimaal afstemmen van doelstellingen, ambities en capaciteiten van mensen en organisaties.

Daarnaast houdt zij zich bezig met dienstverlening op het gebied van governance. Zo ondersteunt zij RvC’s en RvT’s bij het invullen van vacatures, het begeleiden van zelfevaluatietrajecten voor raden, verzorgt zij loopbaancoaching voor leden van RvC’s en RvT’s en kan zij ondersteunen bij de voorbereiding op de Fit & Proper Test. Zij vervult zelf ook een toezichthoudende rol in het onderwijs bij Lauwers & Eems.

Zij heeft een achtergrond in het brede domein van management en HR en heeft functies vervuld in de financiële sector, consultancy en bij start-up’s. Zij is 11 jaar werkzaam geweest bij Aegon als Manager People Development. Zij behaalde haar Master of Human Development in Organisations aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ook is zij gecertificeerd commissaris / toezichthouder.

Jorinde is een resultaatgerichte, gestructureerd strategische, maar ook pragmatische denker. Zij heeft oog voor mensen en intermenselijke verhoudingen. Zij is evenwichtig en hecht aan onafhankelijkheid.

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Kalender

Masterclass Missie Visie
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Coach Oefendagen
Berghotel, Amersfoort
Training Teamcoaching
Berghotel, Amersfoort
Coachopleiding Post-HBO
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport
KNVB Campus, Papendal, SX, IGC

Volledige kalender

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen