Leen de Waal MSc MA

Board Consultant

Leen de Waal is principal consultant binnen Wagner. Hij is gespecialiseerd in entrepreneurship, strategievorming, verandermanagement, innovatie en financiering. Hij combineert een holistische benadering met een scherp oog voor het relevante detail.

Van huis uit benadert de bedrijfseconoom entrepreneurship vooral financieel-economisch. Leen de Waal ziet daarnaast als filosoof bredere perspectieven, kijkt op een originele manier naar wat zich in de wereld ontwikkelt. Daartoe zet hij zijn brede kennis en ervaring kritisch en doelgericht in. Bij de vorming van nieuwe waardeproposities, het vernieuwen van de relevantie van organisaties. Niet alleen bij het ontwikkelen, maar vooral ook bij de realisatie ervan. Deze benadering staat borg voor oorspronkelijke, onconventionele oplossingen.

Leen de Waal studeerde Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit en Filosofie aan de Tilburg University. Hij was zakelijk directeur bij Van Sluis Consultants, directeur financiën en personeelszaken bij KPMG Meijburg & Co (belastingadviseurs) en manager finance & operations bij McKinsey & Company.

Naast zijn rol als principal consultant binnen Wagner geeft Leen leiding aan het venture lab van de Executive MBA van AOG TSM Business School. Hij is als visiting professor verbonden aan de Université de Nice Sophia-Antipolis/IAE in Frankrijk en de CASS/HKMA in China.

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Kalender

Masterclass Missie Visie
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Coach Oefendagen
Berghotel, Amersfoort
Training Teamcoaching
Berghotel, Amersfoort
Coachopleiding Post-HBO
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport
KNVB Campus, Papendal, SX, IGC

Volledige kalender

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen