Prof. drs. Philip Wagner

Board

Philip Wagner is algemeen directeur van Wagner. Hij heeft het bedrijf ruim 30 jaar geleden opgericht. Daarnaast is hij hoogleraar Global Economy & Governance aan de ICUC.

Hij verzorgt economische en maatschappelijke analyses en geeft advies op het gebied van ondernemerschap, bestuur en strategie aan organisaties. Hij heeft veel ervaring als toezichthouder en bestuurder. In binnen- en buitenland, in zowel private als de publieke sector.

Philip vervult zelf meerdere toezichthoudende functies (o.m. vice voorzitter bij Noorderpoort, een groot ROC in Noord Nederland). Philip Wagner is tevens programmadirecteur van AOG TSM Business school en doceert International Economics in de Comenius-leergangen. Eerder vervulde hij rollen bij de Europese Unie, de Rijksuniversiteit Groningen, de Nederlandse Politie en in de international consultancy (Euroconsult).

Philip Wagner studeerde Economie en Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en aan de Europese Academie te Berlijn.

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Kalender

Masterclass Missie Visie
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Coach Oefendagen
Berghotel, Amersfoort
Training Teamcoaching
Berghotel, Amersfoort
Coachopleiding Post-HBO
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport
KNVB Campus, Papendal, SX, IGC

Volledige kalender

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen