Boban Vukicevic MBA

Overtuigd pleitbezorger van de digitale commissaris

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Boban Vukicevic is werkzaam als commissaris, strategisch adviseur, universitair docent smart services, start-up mentor, blogger en auteur. Centraal in al zijn werkzaamheden staat steeds zijn belangstelling voor de impact van digitalisering op organisaties en op de samenleving. Hij is pionier op het gebied van Internet of Things en schreef daar een tweetal boeken over. Technologische ontwikkelingen zijn op zichzelf niet nieuw: al sinds de industrialisering komen die in golven en met meer of mindere impact over ons heen. De ontwikkelingen zijn nu echter zo breed en zo omvangrijk dat het steeds moeilijker wordt om de invloed ervan op de organisaties en samenleving te duiden en ernaar te acteren. Boban pleit er daarom voor dat in iedere bestuurskamer voldoende kennis aanwezig is om zowel de kansen als de risico’s van digitalisering te kunnen beoordelen. Aan de hand van cases uit de praktijk beschrijft hij op welke punten technologische ontwikkelingen aan governance raken en waarom organisaties digitale kennis op alle niveaus nodig hebben. Het doel: innovaties die het beleid van de organisatie dienen.

 

 

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen