Dr. Bert van de Ven

Faculty Member

Bert van de Ven is docent wijsgerige ethiek en bedrijfsethiek aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast verzorgt hij onderwijs aan de Erasmus School of Accounting and Assurance. Hij verzorgt ook lezingen en workshops integriteit voor onder meer Nyenrode Business University.

Van de Ven studeerde economie en filosofie (cum laude) aan de universiteit van Tilburg waar hij later promoveerde op een onderzoek naar de filosofische grondslagen van de bedrijfsethiek.

Zijn onderzoek betreft bedrijfsethische vraagstukken, waaronder maatschappelijk verantwoord ondernemen, ethiek en marketing, relevantie van professionele ethiek en de betrokkenheid van het internationale bedrijfsleven bij mensenrechten. Zijn artikelen zijn gepubliceerd in diverse toonaangevende internationale tijdschriften zoals Business Ethics Quarterly, Journal of Business Ethics en Journal of Corporate Governance.

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Kalender

Coachopleiding Post-HBO
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Governance Opleiding voor Commissarissen & Bestuurders
Villa Augustus, Dordrecht
Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport
KNVB Campus, Papendal, SX, IGC
Governance Kennisbijeenkomsten
Kasteel Groeneveld, Baarn
Coach Oefendagen
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen

Volledige kalender

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen