Maarten Rincker

Maarten Rincker MSc

Werkt samen vanuit waar het allemaal begint: ideeën

Innoveren is eigenlijk leren, aldus Maarten Rincker. De ontwikkeling van de loopbaan van Maarten is gestuwd op drie kernactiviteiten: ontwerpen, innoveren en samenwerken. Zijn ervaring op het gebied van innovatiemanagement, design thinking en business development is enorm. Momenteel werkt hij als senior consultant innovatiemanagement bij Philips. Vanuit die rol begeleidt hij innovatietrajecten die de grenzen van de afzonderlijke business units overschrijden. Theorie en methodologie gebruikt hij als een kapstok in de praktijk. Hij vertelt dan ook graag over concrete voorbeelden en toepassingen. Hoe ontwerp je bijvoorbeeld een propositie? Maarten is op zijn best als hij een groep mensen, liefst afkomstig uit verschillende hoeken van een branche of organisatie, mag ondersteunen om tot ondernemersideeën te komen. Daar begint het leren immers: bij het zien van een oplossing voor een probleem.

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen