Marloes Mulder

Faculty Member

Marloes Mulder is vanuit haar praktijk Intrinscoaching werkzaam als transformationeel coach, trainer en conflictbemiddelaar. Zij heeft achtereenvolgens de Coachopleiding, Mediation Opleiding en de Opleiding Groepsdynamica afgerond bij de Wagner.

Met heel veel passie en plezier is Marloes jarenlang werkzaam geweest in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Het werken in deze sector heeft haar geleerd niet alleen te kijken maar ook echt te zien, niet alleen te horen maar ook echt te luisteren.

Marloes is open, oprecht, eerlijk, geïnteresseerd naar de ander. Als coach en trainer werkt zij vanuit de verbinding, betrokken, intuïtief en doelgericht. Iets wat zij regelmatig terug krijgt van mensen met wie ze werkt is dat zij een prettige rust uitstraalt die drempelverlagend en uitnodigend werkt. Dit in combinatie met een gezonde dosis humor levert vaak mooie en dynamische gesprekken en trainingen op.

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Kalender

Masterclass Missie Visie
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Coach Oefendagen
Berghotel, Amersfoort
Training Teamcoaching
Berghotel, Amersfoort
Coachopleiding Post-HBO
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport
KNVB Campus, Papendal, SX, IGC

Volledige kalender

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen