Mr. Judith Bos

Faculty Member

Judith Bos heeft al meer dan 15 jaar ervaring als oplossingsgerichte mediator met het accent op: arbeidszaken, familiezaken en strafzaken met name bij het MKB, de gezondheidszorg, gemeentelijke overheden en het onderwijs. Ze is gespecialiseerd in online mediation en verbindende communicatie.

Als manager is Judith verantwoordelijk voor de oplossing. Als jurist ziet ze dat een juridische oplossing leidt tot winnaars en verliezers. Vooral bij langdurige relaties is dat onbevredigend. Het doet geen recht aan de band die er was en soms nog steeds is tussen partijen. Daarom is ze op zoek gegaan naar een alternatief. Deze vond ze in de mediation.

In plaats van tegenover elkaar te blijven staan, zoek je met elkaar naar een uitweg. Je zoekt naar een oplossing die bij je past. Als mediator let Judith erop dat er een evenwichtige oplossing komt waar beide partijen achter kunnen staan. Als mediator kiest ze daarom altijd voor de dialoog en de verbinding met cliënten, ook online. Na al die jaren waarin ze veel persoonlijke en zakelijke geschillen met een hoge escalatiegraad is tegengekomen, kan ze zeggen dat het werkt. Inmiddels komt gemiddeld 80% van de zaken die ze heeft begeleid tot een oplossing. Ze ziet ook steeds meer het belang in van conflictpreventie. Om die reden geeft ze als trainer op de praktijk gestoelde workshops op maat voor leidinggevenden en managers. Daarnaast is ze onafhankelijk vertrouwenspersoon.

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Kalender

Masterclass Missie Visie
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Coach Oefendagen
Berghotel, Amersfoort
Training Teamcoaching
Berghotel, Amersfoort
Coachopleiding Post-HBO
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport
KNVB Campus, Papendal, SX, IGC

Volledige kalender

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen