Prof. dr. Gerard Sierksma

Faculty Member

Gerard Sierksma is honorair hoogleraar Kwantitatieve Logistiek en Sportmetrics aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sierksma studeerde wiskunde, natuurkunde, sterrenkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en promoveerde in de wiskunde. Sindsdien richt hij zich op het praktische gebruik van wiskundige methodieken. De laatste jaren is Sierksma bezig met het ontwerp van beslissystemen (decision support computer systems) voor de industrie en de (top)sport. In zijn onderzoek richt hij zich daarbij met name op het verenigen van wetenschap en sport.

Hij adviseerde onder meer de KNSB over de samenstelling van de schaatsploeg voor de Olympische Spelen in Vancouver en Sotsji.

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Kalender

Masterclass Missie Visie
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Coach Oefendagen
Berghotel, Amersfoort
Training Teamcoaching
Berghotel, Amersfoort
Coachopleiding Post-HBO
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport
KNVB Campus, Papendal, SX, IGC

Volledige kalender

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen