Prof. dr. Gerard Sierksma

Faculty Member

Gerard Sierksma is honorair hoogleraar Kwantitatieve Logistiek en Sportmetrics aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sierksma studeerde wiskunde, natuurkunde, sterrenkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en promoveerde in de wiskunde. Sindsdien richt hij zich op het praktische gebruik van wiskundige methodieken. De laatste jaren is Sierksma bezig met het ontwerp van beslissystemen (decision support computer systems) voor de industrie en de (top)sport. In zijn onderzoek richt hij zich daarbij met name op het verenigen van wetenschap en sport.

Hij adviseerde onder meer de KNSB over de samenstelling van de schaatsploeg voor de Olympische Spelen in Vancouver en Sotsji.

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Kalender

Training Interventie Vaardigheden
Het Venster op waterland, Amsterdam
Coachopleiding Post-HBO
Berghotel, Amersfoort
Mediation Opleiding
Het Venster op Waterland, Amsterdam
Masterclass Zelfstandige Praktijkvoering
Berghotel, Amersfoort
Trainersopleiding
Berghotel, Amersfoort

VOLLEDIGE KALENDER

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

LEES MEER OVER WAGNER

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen