Prof. dr. Maarten van Bottenburg

Onderzoekt de maatschappelijke betekenis van sport

Maarten van Bottenburg onderzoekt publieke waarden en vraagstukken in de sport. Hij is hoogleraar bestuurs- en organisatiewetenschap aan de Universiteit Utrecht en trekker van het focusgebied Sport & Society. Maarten wil het inzicht vergroten in de maatschappelijke betekenis van sport en de publieke vraagstukken die zich in de sport voordoen. Denk aan vragen als ‘waarom investeert Nederland in topsport’ en ‘welke vormen van corruptie doen zich in de sport voor en hoe kunnen die het beste worden aangepakt’. Kortom, een wetenschappelijk perspectief op pakkende en actuele vragen uit de sportpraktijk. Tel daar een fantastische manier van vertellen bij op en een inspirerend college is een feit.

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Kalender

Coach Oefendagen
Berghotel, Amersfoort
Masterclasses Toekomstig Leiderschap
Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam
Coachopleiding Post-HBO
Lloyds Hotel, Amsterdam
Mediation Opleiding MfN
Koninklijke Industrieele Groote Club, Amsterdam
Kennisbijeenkomsten
Nader te bepalen

Volledige kalender

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen