Tim Gilissen

Maatschappelijk betrokken topsportmanager

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Tim Gilissen schreef in China, tijdens zijn deelname aan de MBA, in zijn notitieboekje de voorspellende woorden ‘jeugd, voetbal, opleiding, beleid’. Niet eens zo gek veel later werd hij gebeld door de algemeen directeur van NAC Breda met de vraag of hij verantwoordelijk wilde worden voor de jeugdopleiding. Zo geschiedde. Momenteel is hij alweer een stap verder in zijn loopbaan en vervult hij de functie van technisch manager van Heracles, de club waar hij zelf ooit speelde. Met zijn achtergrond als topsporter in de eredivisie, voor NAC Breda, de titel Maatschappelijk Speler van het jaar in 2012, een studie Management, Economie en Recht, die hij met tussenpozen volgde en afrondde tijdens zijn carrière, is die rol hem toevertrouwd. Tim is toegankelijk en vertelt graag en openhartig over wat er komt kijken bij het managen van een topsportorganisatie en het samenstellen van een selectie.

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen