Governance & Leadership

Als eerste in de toekomst aankomen

Governance & Leadership

Wij zijn de ‘trusted advisor’ van ondernemers, bestuurders en toezichthouders. Wij ondersteunen mensen en organisaties in de versterking van hun visie, ondernemerschap en innovatief vermogen. Wij hebben een scherp oog voor de ontwikkeling van leiderschap. Want ‘good governance’ komt van binnenuit. In het hart van deze praktijk bevindt zich onze succesvolle Governance Opleiding. We bieden ‘boardprogramma’s’ op maat aan en begeleiden zelfevaluaties. De tweejaarlijkse Governance Kennisbijeenkomst is één van de pijlers onder het rijke netwerk, waar alumni elkaar blijven ontmoeten. Vanuit dit netwerk is Wagner actief op het gebied van search, matching en talentontwikkeling.

Board & Strategy Consulting

Wij adviseren vanuit kennis en ervaring op de gebieden ondernemerschap, governance, strategie en innovatie. Bij ons staat adviseren niet op zichzelf maar combineren wij deze rol desgewenst met ontwikkelprogramma’s.

Lees verder

Governance Opleiding voor Commissarissen & Bestuurders

Dynamiek tussen bestuur en toezicht. De ontwikkeling van je professionele rolopvatting. De opkomst van externe toezichthouders. Reputatiemanagement. Met de Governance Opleiding maak je de next step.

Lees verder

The Next Step in Governance & Leadership

Hoe kunnen we invulling geven aan good governance terwijl de wereldorde verandert? Deze postgraduate opleiding Caribbean governance wordt georganiseerd op Aruba, Bonaire en Curaçao.

Lees verder

Governance Kennisbijeenkomsten

Wij organiseren tweemaal per jaar een Governance Kennisbijeenkomst. Actuele ontwikkelingen in governance worden tijdens deze bijeenkomsten beschouwd.

Lees verder

Zelfevaluatie voor Raad van Commissarissen en Raad van Toezicht

Je kijkt niet alleen terug, maar vooral vooruit. Werkt aan een toekomstbestendige governance voor jouw organisatie. Zodat de governance compliant is, met de eisen die extern en intern gesteld worden.

Lees verder

Incompany voor Bestuurders & Toezichthouders

In een incompany programma van Wagner ontwikkelen we samen met jou opvattingen hoe je vanuit een diverser perspectief kan kijken en vorm kan geven aan de toekomst van jouw organisatie of branche.

Lees verder

Loopbaancoaching voor Commissarissen & Toezichthouders

Wij verzorgen loopbaancoaching voor mensen die een rol als commissaris of toezichthouder ambiëren of verder willen professionaliseren.

Lees verder

Governance Matching

RvC’s en RvT’s kunnen gebruik maken van onze expertise ter ondersteuning van de samenstelling van een Raad door selectie van nieuwe leden, of het samenstellen van een volledig nieuwe Raad.

Lees verder

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Kalender

Governance Opleiding voor Commissarissen & Bestuurders
Sociëteit aan de Maas, Rotterdam
Coachopleiding Post-HBO
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
The Next Step in Governance & Leadership
Avila Beach Hotel, Curaçao
Kennisbijeenkomst Coaching, Mediation & Training
Wagner, Groningen
Mediation Opleiding MfN
Kasteel Groeneveld, Baarn

Volledige kalender

Nieuws

Meer nieuws

Aanmelden nieuwsbrief

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen