Graduate School

Persoonlijk leiderschap en transformatie

Graduate School

Onze Graduate School is een door de Nederlandse overheid erkende instelling voor hoger onderwijs. Wagner biedt van daaruit een verzameling geaccrediteerde opleidingen en masterclasses aan. Een geaccrediteerde Executive MBA, een geaccrediteerde Coachopleiding een geaccrediteerde Mediation Opleiding en een geaccrediteerde Trainersopleiding aangevuld met een rijk palet aan Masterclasses gericht op verschillende facetten van ontwikkeling in de levensloopbaan. In dit palet aan opleidingen komt een mooie mix terug van kennisontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en het bouwen aan het rijk en inspirerend netwerk. Visievorming, transformationeel leiderschap en ondernemendheid zijn de kernthema’s in onze Graduate School.

Executive MBA Sport & Health

Je gaat je primair focussen op leiderschap, ondernemerschap en innovatie. Want het zijn deze competenties, de het succes van de sport- en health professional én de sport- en health organisatie van morgen bepalen.

Lees verder

Coachopleiding Post-HBO

De kracht van het transformationele coachen is mensen tot inzicht, andere beleving en nieuw gedrag te laten komen, waarbij je de ander laat zien welke grensverleggende mogelijkheden hij of zij in zich heeft.

Lees verder

Mediation Opleiding MfN

Je leert partijen, via jou als spiegel, op andere manieren naar zichzelf en hun belevingswereld te kijken. Dit maakt je rol toekomstgericht, met als doel het gesprek van conflict naar kans te brengen.  

Lees verder

Trainersopleiding Post-HBO

Trainen is een vak. In de Trainersopleiding Post-HBO leer je omgaan met groepsprocessen en de groepsleden uitdagen hun leerpunten aan te gaan.

Lees verder

Executive Coaching

Vergroot je impact als leider door je zelfbewustzijn en persoonlijke ontwikkeling ter hand te nemen.

Lees verder

Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport

Wat blijft er over van het concept sport? Hoe ziet nieuw leiderschap in de sport eruit? Welke mentale aspecten horen bij presteren en leiderschap? Kan bestuur zonder leiderschap en andersom?

Lees verder

Alumni Meeting Sport Management

Eens per jaar komen alumni van de Executive MBA Sport Management, Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport en andere geïnteresseerden bijeen. Een mooie traditie, waarbij we nieuwe mensen ontmoeten en van elkaar leren. Zo versterken we ons netwerk en groeien we als professional.

Lees verder

Kennisbijeenkomst Coaching, Mediation & Training

Eens per jaar komen alumni van onze Coaching, Mediation en Training opleidingen en andere geïnteresseerden bijeen. Een mooie traditie, waarbij we nieuwe mensen ontmoeten en van elkaar leren. Zo versterken we ons netwerk en groeien we als professional.

Lees verder

Masterclass Zelfstandige Praktijkvoering

Effectieve zakelijkheid in één dag. Voor iedereen die overweegt (al of niet zelfstandig en geheel of gedeeltelijk) aan de slag te gaan als coach en/of trainer.

Lees verder

Training Teamcoaching

Als manager of ondernemer heb je al veel bagage opgebouwd om je werk goed te kunnen doen. Met deze training zet je een volgende stap. Ga je onderzoeken hoe jouw positie als teammanager verstevigd kan worden.

Lees verder

Coach Oefendagen

Tijdens het opleidingsjaar worden er vier Coach Oefendagen georganiseerd om het transformationeel coachen goed te oefenen. 

Lees verder

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Nieuws

Meer nieuws

Kalender

Governance Opleiding voor Commissarissen & Bestuurders
Sociëteit aan de Maas, Rotterdam
Coachopleiding Post-HBO
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
The Next Step in Governance & Leadership
Avila Beach Hotel, Curaçao
Kennisbijeenkomst Coaching, Mediation & Training
Wagner, Groningen
Mediation Opleiding MfN
Kasteel Groeneveld, Baarn

Volledige kalender

Aanmelden nieuwsbrief

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen