Graduate School

Persoonlijk leiderschap en transformatie

Graduate School

Onze Graduate School is een door de Nederlandse overheid erkende instelling voor hoger onderwijs. Wagner biedt van daaruit een verzameling postgraduate programma’s en geaccrediteerde opleidingen aan. In het hart van deze praktijk bevindt zich onze succesvolle Governance Opleiding. In de vakoverstijgende Postgraduate Opleiding Entrepreneurship ga je aan de slag met het versterken van je ondernemerschap en het stimuleren van het ondernemerschap van anderen. Een Executive MBA, Coachopleiding, Trainersopleiding en Mediation Opleiding vullen dit rijke palet aan. De kennisbijeenkomsten zijn de pijlers onder het rijke en inspirerende netwerk, waar alumni elkaar blijven ontmoeten. Visievorming, transformationeel leiderschap en ondernemendheid zijn de kernthema’s in onze Graduate School.

Postgraduate Governance Opleiding voor Commissarissen & Bestuurders

Dynamiek tussen bestuur en toezicht. De ontwikkeling van je professionele rolopvatting. De opkomst van externe toezichthouders. Reputatiemanagement. Met de Governance Opleiding maak je de next step.

Lees verder

Postgraduate Opleiding The Next Step in Governance & Leadership

Hoe kunnen we invulling geven aan good governance terwijl de wereldorde verandert? Deze postgraduate opleiding Caribbean governance wordt georganiseerd op Aruba, Bonaire en Curaçao.

Lees verder

Postgraduate Opleiding Entrepreneurship

De Postgraduate Opleiding Entrepreneurship leidt tot bekwaamheid in het opstarten, opschalen en transformeren van ondernemende organisaties.

Lees verder

Executive MBA Sport & Health

Je gaat je primair focussen op leiderschap, ondernemerschap en innovatie. Want het zijn deze competenties, de het succes van de sport- en health professional én de sport- en health organisatie van morgen bepalen.

Lees verder

Coachopleiding Post-HBO

De kracht van het transformationele coachen is mensen tot inzicht, andere beleving en nieuw gedrag te laten komen, waarbij je de ander laat zien welke grensverleggende mogelijkheden hij of zij in zich heeft.

Lees verder

Coach Oefendagen

Tijdens het opleidingsjaar worden er vier Coach Oefendagen georganiseerd om het transformationeel coachen goed te oefenen. 

Lees verder

Trainersopleiding Post-HBO

Trainen is een vak. In de Trainersopleiding Post-HBO leer je omgaan met groepsprocessen en de groepsleden uitdagen hun leerpunten aan te gaan.

Lees verder

Mediation Opleiding MfN

Je leert partijen, via jou als spiegel, op andere manieren naar zichzelf en hun belevingswereld te kijken. Dit maakt je rol toekomstgericht, met als doel het gesprek van conflict naar kans te brengen.  

Lees verder

Incompany Governance

In een incompany programma van Wagner ontwikkelen we samen met jou opvattingen hoe je vanuit een diverser perspectief kan kijken en vorm kan geven aan de toekomst van jouw organisatie of branche.

Lees verder

Incompany Teamcoaching

Als manager of ondernemer heb je al veel bagage opgebouwd om je werk goed te kunnen doen. Met deze training zet je een volgende stap. Ga je onderzoeken hoe jouw positie als teammanager verstevigd kan worden.

Lees verder

Kennisbijeenkomst Governance

Wij organiseren tweemaal per jaar een Kennisbijeenkomst Governance. Actuele ontwikkelingen in governance worden tijdens deze bijeenkomsten beschouwd.

Lees verder

Kennisbijeenkomst Executive MBA

Eens per jaar komen alumni van de Executive MBA Sport & Health, Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport en andere geïnteresseerden bijeen. Een mooie traditie, waarbij we nieuwe mensen ontmoeten en van elkaar leren. Zo versterken we ons netwerk en groeien we als professional.

Lees verder

Kennisbijeenkomst Coaching, Mediation & Training

Twee keer per jaar komen alumni van onze Coaching, Mediation en Training opleidingen en andere geïnteresseerden bijeen. Een mooie traditie, waarbij we nieuwe mensen ontmoeten en van elkaar leren. Zo versterken we ons netwerk en groeien we als professional.

Lees verder

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Nieuws

Meer nieuws

Kalender

Coachopleiding Post-HBO
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Postgraduate Governance Opleiding voor Commissarissen & Bestuurders
Château Neercanne, Maastricht
The Next Step in Governance & Leadership
Avila Beach Hotel, Curaçao
Kennisbijeenkomst Coaching, Mediation & Training
Wagner, Groningen
Mediation Opleiding MfN
Kasteel Groeneveld, Baarn

Volledige kalender

Aanmelden nieuwsbrief

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen