Graduate School

Persoonlijk leiderschap en transformatie

Postgraduate Governance Opleiding voor Commissarissen & Bestuurders

Dynamiek tussen bestuur en toezicht. De ontwikkeling van je professionele rolopvatting. De opkomst van externe toezichthouders. Reputatiemanagement. Met de Governance Opleiding maak je de next step.

Lees verder

Postgraduate Opleiding The Next Step in Governance & Leadership

Hoe kunnen we invulling geven aan good governance terwijl de wereldorde verandert? Deze postgraduate opleiding Caribbean governance wordt georganiseerd op Aruba, Bonaire en Curaçao.

Lees verder

Postgraduate Opleiding Entrepreneurship

De Postgraduate Opleiding Entrepreneurship leidt tot bekwaamheid in het opstarten, opschalen en transformeren van ondernemende organisaties.

Lees verder

Executive MBA Sports & Health

De Executive MBA Sports & Health is meer dan een algemeen bedrijfskundige MBA. Je leert vernieuwende en realiseerbare oplossingen te creëren voor vragen binnen een veld dat groeit in relevantie.

Lees verder

Coachopleiding Post-HBO

De kracht van het transformationele coachen is mensen tot inzicht, andere beleving en nieuw gedrag te laten komen, waarbij je de ander laat zien welke grensverleggende mogelijkheden hij of zij in zich heeft.

Lees verder

Coach Oefendagen

Tijdens het opleidingsjaar worden er vier Coach Oefendagen georganiseerd om het transformationeel coachen goed te oefenen. 

Lees verder

Trainersopleiding Post-HBO

Trainen is een vak. In de Trainersopleiding Post-HBO leer je omgaan met groepsprocessen en de groepsleden uitdagen hun leerpunten aan te gaan.

Lees verder

Mediation Opleiding MfN

Je leert partijen, via jou als spiegel, op andere manieren naar zichzelf en hun belevingswereld te kijken. Dit maakt je rol toekomstgericht, met als doel het gesprek van conflict naar kans te brengen.  

Lees verder

Incompany Governance

In een incompany programma van Wagner ontwikkelen we samen met jou opvattingen hoe je vanuit een diverser perspectief kan kijken en vorm kan geven aan de toekomst van jouw organisatie of branche.

Lees verder

Incompany Teamcoaching

Als manager of ondernemer heb je al veel bagage opgebouwd om je werk goed te kunnen doen. Met deze training zet je een volgende stap. Ga je onderzoeken hoe jouw positie als teammanager verstevigd kan worden.

Lees verder

Kennisbijeenkomst Governance

Wij organiseren twee keer per jaar een Kennisbijeenkomst Governance. Actuele ontwikkelingen in governance worden tijdens deze bijeenkomsten beschouwd.

Lees verder

Kennisbijeenkomst Sport & Health

Wij organiseren twee keer per jaar een Kennisbijeenkomst Sport & Health. Actuele ontwikkelingen in sport en health worden tijdens deze bijeenkomsten beschouwd.

Lees verder

Kennisbijeenkomst Coaching, Mediation & Training

Wij organiseren twee keer per jaar een Kennisbijeenkomst Coaching, Mediation & Training. Actuele ontwikkelingen in coaching, mediation en training worden tijdens deze bijeenkomsten beschouwd.

Lees verder

Graduate School

Onze Graduate School is een door de Nederlandse overheid erkende instelling voor hoger onderwijs. Wagner biedt van daaruit een verzameling postgraduate programma’s en geaccrediteerde opleidingen aan. In het hart van deze praktijk bevindt zich onze succesvolle Governance Opleiding. In de vakoverstijgende Postgraduate Opleiding Entrepreneurship ga je aan de slag met het versterken van je ondernemerschap en het stimuleren van het ondernemerschap van anderen. Een Executive MBA, Coachopleiding, Trainersopleiding en Mediation Opleiding vullen dit rijke palet aan. De kennisbijeenkomsten zijn de pijlers onder het rijke en inspirerende netwerk, waar alumni elkaar blijven ontmoeten. Visievorming, transformationeel leiderschap en ondernemendheid zijn de kernthema’s in onze Graduate School.

Kalender

Coach Oefendagen
Berghotel, Amersfoort
Postgraduate Governance Opleiding voor Commissarissen & Bestuurders
Sociëteit De Witte, Den Haag
Kennisbijeenkomst Coaching, Mediation & Training
Buitensociëteit, Groningen
Kennisbijeenkomst Sport & Health
KNVB Campus, Zeist
Mediation Opleiding MfN
Kasteel Groeneveld, Baarn

Volledige kalender

Aanmelden nieuwsbrief

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen