Graduate School

Persoonlijk leiderschap en transformatie

Graduate School

Onze Graduate School is een door de Nederlandse overheid erkende instelling voor hoger onderwijs. Wagner biedt van daaruit een verzameling geaccrediteerde opleidingen en masterclasses aan. Een geaccrediteerde Executive MBA, een geaccrediteerde Coachopleiding en een geaccrediteerde Mediation Opleiding aangevuld met een rijk palet aan Masterclasses gericht op verschillende facetten van ontwikkeling in de levensloopbaan. In dit palet aan opleidingen komt een mooie mix terug van kennisontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en het bouwen aan het rijk en inspirerend netwerk. Visievorming, transformationeel leiderschap en ondernemendheid zijn de kernthema’s in onze Graduate School.

Executive MBA Sport Management

Je gaat je primair focussen op leiderschap, ondernemerschap en innovatie. Want het zijn deze competenties, de het succes van de sportprofessional én de sportorganisatie van morgen bepalen.

Lees verder

Coachopleiding Post-HBO

De kracht van het transformationele coachen is mensen tot inzicht, andere beleving en nieuw gedrag te laten komen, waarbij je de ander laat zien welke grensverleggende mogelijkheden hij of zij in zich heeft.

Lees verder

Trainersopleiding

Trainen is een vak. In de Trainersopleiding leer je omgaan met groepsprocessen en de groepsleden uitdagen hun leerpunten aan te gaan.

Lees verder

Mediation Opleiding MfN

Je leert partijen, via jou als spiegel, op andere manieren naar zichzelf en hun belevingswereld te kijken. Dit maakt je rol toekomstgericht, met als doel het gesprek van conflict naar kans te brengen.  

Lees verder

Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport

Wat blijft er over van het concept sport? Hoe ziet nieuw leiderschap in de sport eruit? Welke mentale aspecten horen bij presteren en leiderschap? Kan bestuur zonder leiderschap en andersom?

Lees verder

Sport Management Kennisbijeenkomst

Eens per jaar komen alumni van de Executive MBA Sport Management en andere geïnteresseerden bijeen. Een mooie traditie, waarbij we nieuwe mensen ontmoeten en van elkaar leren. Zo versterken we ons netwerk en groeien we als professional.

Lees verder

Training Interventie Vaardigheden

Daar waar mensen betrokken zijn kunnen conflicten ontstaan. Hoe je daar als bestuurder, leidinggevende of professional effectief mee om kunt gaan, leer je in deze training.

Lees verder

Training Teamcoaching

Als manager of ondernemer heb je al veel bagage opgebouwd om je werk goed te kunnen doen. Met deze training zet je een volgende stap. Ga je onderzoeken hoe jouw positie als teammanager verstevigd kan worden.

Lees verder

Masterclass Zelfstandige Praktijkvoering

Effectieve zakelijkheid in één dag. Voor iedereen die overweegt (al of niet zelfstandig en geheel of gedeeltelijk) aan de slag te gaan als coach en/of trainer.

Lees verder

Masterclass Missie Visie

Je kijkt naar waar je nu staat, wat je dromen of doelen zijn, hoe je dit kunt realiseren, wie en wat je daarvoor nodig hebt en hoe je je barrières daarvoor opruimt.

Lees verder

Masterclass Storytelling

Je komt weer bij je innerlijke rijkdom en leert zo anderen te inspireren.

Lees verder

Masterclass Visualisaties

In deze Masterclass leer je met visualisaties je beeldend bewustzijn aan te spreken, waardoor je je (werk)leven kleurt met motivatie en betrokkenheid.

Lees verder

Masterclass Buigen als Bamboe

Je werkt met alle aspecten van verwerking: teleurstelling en aanvaarding. Hieruit komt de kracht voort van het verlangen naar een nieuwe vorm, nieuwe mogelijkheden in uw leven. Zo sterk als bamboe!

Lees verder

Transformatie Kennisbijeenkomsten

Wij organiseren tweemaal per jaar een kennisbijeenkomst over actuele ontwikkelingen in coaching en mediation.

Lees verder

Coach Oefendagen

Tijdens het opleidingsjaar worden er vier Coach Oefendagen georganiseerd om het transformationeel coachen goed te oefenen. 

Lees verder

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Nieuws

Meer nieuws

Kalender

Masterclass Missie Visie
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Coach Oefendagen
Berghotel, Amersfoort
Training Teamcoaching
Berghotel, Amersfoort
Coachopleiding Post-HBO
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport
KNVB Campus, Papendal, SX, IGC

Volledige kalender

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen