Life Long Learning

Op weg naar een wereld die groter is dan jezelf

Life Long Learning

Leren doe je niet alleen maar meer in een opleiding, dat doe je elke dag. Maar persoonlijke groei komt pas goed tot stand, als je ook afstand kunt nemen. Want alleen dan ontstaat er ruimte voor écht nieuwe inzichten, op zowel cognitief als emotioneel vlak. Dat is bij uitstek wat onze studiereizen Knowledge on Tour en de Reflectietafel doen. In het vakoverstijgende programma Certified Entrepreneur ga je aan de slag met het versterken van je ondernemerschap en het stimuleren van het ondernemerschap van anderen.

Reflectietafel

Reflecteren is onmisbaar in het leren. Als je ervaring toeneemt, moet je deze ook productief maken. Aan de Reflectietafel stimuleren wij een zoekende houding.

Lees verder

Certified Entrepreneur

Het Certified Entrepreneur programma leidt tot bekwaamheid in het opstarten, opschalen en transformeren van ondernemende organisaties.

Lees verder

Knowledge on Tour naar China

De impact met de Chinese schaal en het Chinese groeitempo dringt stevig door in de mondiale en de Nederlandse economie. Je maakt kennis met de onstuimige ontwikkelingen van een economie én maatschappij in transitie.

Lees verder

Knowledge on Tour Colombia

Colombia ontwikkelt zich snel. Er is robuuste economische groei, er wordt enorm geïnvesteerd en het levenspeil van de bevolking stijgt. Deze reis helpt de onderlinge verbinding en innovatief vermogen in teams te versterken.

Lees verder

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Nieuws

Meer nieuws

Kalender

Masterclass Storytelling
Berghotel, Amersfoort
Governance Opleiding voor Commissarissen & Bestuurders
Buitensociëteit, Groningen
Masterclass De Fryske Boardroom
Landgoed Lauswolt, Beetsterzwaag
Masterclass Zelfstandige Praktijkvoering
Berghotel, Amersfoort
Executive MBA Sport & Health
Papendal, Arnhem

Volledige kalender

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen