Life Long Learning

Op weg naar een wereld die groter is dan jezelf

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Knowledge on Tour naar China

De impact met de Chinese schaal en het Chinese groeitempo dringt stevig door in de mondiale en de Nederlandse economie. Je maakt kennis met de onstuimige ontwikkelingen van een economie én maatschappij in transitie.

Lees verder

Knowledge on Tour Zuid-Korea

Zuid-Korea is een economische grootmacht en een belangrijke producent van hightech producten en medische componenten. Onze aandacht gaat uit naar het sociaal beleidskader en vandaar uit de (bedrijfsgezondheid) zorg voor werknemers.

Lees verder

Knowledge on Tour Colombia

Colombia ontwikkelt zich snel. Er is robuuste economische groei, er wordt enorm geïnvesteerd en het levenspeil van de bevolking stijgt. Deze reis helpt de onderlinge verbinding en innovatief vermogen in teams te versterken.

Lees verder

Masterclass Zelfstandige Praktijkvoering

Effectieve zakelijkheid in één dag. Voor iedereen die overweegt (al of niet zelfstandig en geheel of gedeeltelijk) aan de slag te gaan als coach en/of trainer.

Lees verder

Online Masterclasses Toekomstig Leiderschap

Een serie van vier masterclasses over duurzaam leiderschap. Reflecteer met inspirerende inleiders en relaties van Wagner op de issues van vandaag en de kansen van morgen.

Lees verder

Life Long Learning

Leren doe je niet alleen maar meer in een opleiding, dat doe je elke dag. Maar persoonlijke groei komt pas goed tot stand, als je ook afstand kunt nemen. Want alleen dan ontstaat er ruimte voor écht nieuwe inzichten, op zowel cognitief als emotioneel vlak. Dat is bij uitstek wat onze studiereizen Knowledge on Tour doen. Onze masterclasses zijn gericht op verschillende facetten van persoonlijke ontwikkeling in de levensloopbaan.

Kalender

Masterclass Zelfstandige Praktijkvoering
Scheduled
Virtual Studio Wagner

Volledige kalender

Aanmelden nieuwsbrief

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen