Wagner is partner van One Tree Planted

Duurzaam investeren in bomen en het klimaat

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Logo One Tree PlantedHet klimaat verandert in rap tempo. Heel veel individuen samen kunnen een verschil maken. Dat geldt ook voor heel veel bomen. One Tree Planted is op een missie om het voor iedereen eenvoudig te maken om het klimaat te helpen door bomen te planten. Daarom is Wagner partner van One Tree Planted.

One Tree Planted is een organisatie zonder winstoogmerk, gericht op wereldwijde herbebossing. De slogan is helder: Eén dollar. Eén boom. Bomen helpen de lucht die we inademen te zuiveren, het water dat we drinken te filteren en meer dan 80% van de mondiale biodiversiteit op het land een habitat te geven. Ze bieden ook werk aan meer dan 1,6 miljard mensen, absorberen schadelijke kooldioxide uit de atmosfeer en zijn belangrijke ingrediënten in 25% van alle geneesmiddelen. One Tree Planted werkt over de hele wereld  samen met partners om bossen aan te leggen.

Als maatschappelijke onderneming wil Wagner een bijdrage leveren aan de grotere maatschappelijke vraagstukken. We zijn actief in de samenleving, ondernemen met kennis en dragen middels partnerschappen en investeringen bij aan ondernemerschap op het gebied van ‘greentech’, ‘bluetech’ en behoud van natuur. Zodat we bijdragen aan een circulaire economie. One Tree Planted is zo’n duurzame investering. We onderschrijven het belang van herbebossing en omarmen de daadkracht van One Tree Planted.

Om het partnerschap te markeren zijn we eind 2019 een fondsenwerving gestart en hebben we een eerste boost gegeven door per medewerker een bedrag in het fonds te stoppen. Verder bieden we vanaf 2020 aan iedere klant de mogelijkheid om bij een financiële transactie een extra bedrag te storten voor One Tree Planted. Zo laten we samen een bos groeien.

Meer informatie over One Tree Planted vind je op hun website.

Waarom kiezen voor Wagner?

Rijksoverheid erkende instelling voor Hoger Onderwijs
Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
Al meer dan 25 jaar actief
Meer dan 15 erkenningen

Help jij mee duurzaam te investeren in het klimaat? Wagner is partner van One Tree Planted en draagt zo bij aan (her)bebossing in de wereld.

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen