Zet graag mijn ervaring als bestuurder consultant in om bij voorkeur richting MKB/familiebedrijf het toezicht op een correcte wijze in te vullen. Om de continuïteit over toekomstige generaties op een goede wijze te borgen is het instellen van professioneel toezicht

Ik denk dat ik in de rol van commissaris voor specifieke bedrijven van grote toegevoegde waarde kan zijn en zou in die rol dan ook veel plezier beleven en voldoening krijgen.

Met 25 jaar werkervaring in internationale goederenstromen in een innovatieve (IT) omgeving wil ik bedrijven met (internationale) groeiambitie graag helpen.

Graag wil ik mijn ruime ervaring als algemeen en operationeel directeur inzetten om bestuurders te ondersteunen om ambities waar te maken en doelen te realiseren. Mijn expertise op het gebied van verandermanagement, HR en leiderschap, marketing en communicatie wil ik

Als CFO / statutair bestuurder heb ik ervaring in het omgaan met RvC;’s. In de rol van commissaris wil ik graag mijn kennis en expertise inzetten om bedrijven te verbeteren door een opbouwend kritische sparringpartner te zijn voor het management.

Ik zet mijn gedegen kennis en ervaring graag in voor organisaties en bedrijven, die een maatschappelijke relevantie hebben. Van betekenis willen zijn is een belangrijke drijfveer van mij. Graag zet ik mij in voor het nastreven van duurzaam succes van

Vanuit mijn kennis, ervaring en opleiding bijdragen aan goede invulling van de RvC/RvT rol om samen met de bestuurder (het bestuur) het maximale voor een organisatie, haar werknemers en stakeholders te faciliteren en organiseren.

Door collega commissarissen en op de werkvloer word ik gewaardeerd om mijn 'fijne ontspannen stijl'. Ik ben een snelle denker, kritisch maar meedenkend en opbouwend. Ik hou van het teamspel tussen de RvC, bestuurder en de AVA.

Organisatie die staan

De wereld iedere dag een beetje mooier maken is wat mij drijft. Zo dat iedereen kan meedoen, naar vermogen.

Als toezichthouder wil ik werelden bij elkaar brengen. Bijvoorbeeld het sociaal domein binnen de woningbouw of de zorg.
Zo kunnen partijen elkaar beter

In deze fase van mijn carrière wil graag tijd vrij maken om mij ook in te zetten voor andere organisaties. Met mijn brede ervaring in diverse sectoren, zowel in lijn-, als financiële functies, denk ik een goede- en professionele bijdrage

Om als onafhankelijk en internationaal georiënteerde toezicht houder het bestuur de ondersteunen.

Zou graag opgedane kennis en ervaring willen inzetten als toezichthouder. Kan goed "actief luisteren". Weet snel hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Heb vaak "frisse blik" op zaken. Geef liever goede voorzetten dan zelf scoren.

Page 1 of 17 12341617

Filter profielen