Drs. Ingrid Huting

Programmamanager

Ingrid Huting is programmamanager Transformatie bij Wagner. Ze is verantwoordelijk voor opleidingen op het gebied van transformationeel coachen en groepsdynamica. Daarnaast treedt ze in diverse opleidingen op als docent.

Deelnemers aan haar trainingen en coaching ervaren Ingrid als levendig, betrokken-confronterend, deskundig, menselijk en spiegelend. “Als ik mensen in de vaart van hun leven kan laten stilstaan bij hun onderlinge drijfveren, waardoor ze meer gefundeerd in hun werk en privéleven aan de slag kunnen, geeft me dat veel voldoening.”

Vanuit haar achtergrond van de studie Cultuur, Organisatie en Management schrijft Ingrid graag over het vak van coachen, (cultuur)veranderingen in organisaties en groepsdynamiek.

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Kalender

Masterclass Missie Visie
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Coach Oefendagen
Berghotel, Amersfoort
Training Teamcoaching
Berghotel, Amersfoort
Coachopleiding Post-HBO
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport
KNVB Campus, Papendal, SX, IGC

Volledige kalender

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen