Sander Claassen MBA

Programmamanager

Sander Claassen is programmamanager binnen de Graduate School van Wagner. Hij is verantwoordelijk voor de Executive MBA Sport Management en Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport. Sander is alumnus van de Executive MBA Sport Management, heeft een Bachelor’s degree of Sportstudies 1e graads bevoegdheid LO en is bevoegd docent van de KNVB.

Sander was werkzaam als docent en vervulde verschillende managementfuncties bij de opleidingen Sport en Bewegen van het Alfa-college. Momenteel is hij als docent verbonden aan de opleidingen Sports Studies / Sportkunde van de Hanzehogeschool, Instituut voor Sportstudies. Tevens is Sander lid van de beleidscommissie Sport en Economie van de vereniging Sport en Gemeente.

Waarom kiezen voor Wagner?

  • Onafhankelijk en internationaal georiënteerd
  • Wereldwijde academische partners
  • Sinds 1985
  • Trusted advisor
  • Meer dan 15 erkenningen
  • Rijkserkende instelling voor Hoger Onderwijs

Kalender

Masterclass Missie Visie
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Coach Oefendagen
Berghotel, Amersfoort
Training Teamcoaching
Berghotel, Amersfoort
Coachopleiding Post-HBO
Nieuw Allardsoog, Bakkeveen
Masterclasses Toekomstig Leiderschap in de Sport
KNVB Campus, Papendal, SX, IGC

Volledige kalender

Maak je wereld groter. Je ontmoet bij ons academische kennis. Inspirerende praktijkverhalen. Geaccrediteerde topopleidingen. En misschien wel relaties voor het leven.

Lees meer over Wagner

 

checkOnafhankelijk en internationaal georiënteerd  checkSinds 1985checkTrusted advisorcheckRijkserkende instelling voor Hoger OnderwijscheckMeer dan 15 erkenningen